Valmennukset yksityisille

Personal training - potkua hyvinvoinnin kohentamiseen | Jyväskylä sekä Äänekoski

MentalMove Finland tarjoaa kattavasti erilaisia mahdollisuuksia hyvinvoinnin kehittämiseen. Terveys ja hyvä olo pohjautuvat riittävään lepoon ja rasitukseen sekä laadukkaaseen ruokavalioon.

CrossPower -ryhmävalmennus valmentaa kaikkia kuntotekijöitä monipuolisesti ja innostavasti.

CrossPower -valmennuksessa opetamme sinut harjoittelemaan monipuolisesti huomioiden kaikki kuntotekijät ja taitoelementit. Opit hyödyntämään vapaita painoja, omaa kehonpainoa, sisä- ja ulkoliikuntapaikkoja monipuolisesti ja huomaat kuntosi kasvavan. Yleensä myös muut elintavat muuttuvat innostavan harjoittelun myötä.

Mikäli sinulla on tuki- ja liikuntaelinongelmia, ole yhteydessä mahdollisuuksistasi aloittaa. Kaikki ongelmat eivät suinkaan estä osallistumasta valmennukseen, sillä skaalaamme eli muokkaamme harjoittelua kaikille yksilöllisesti yhteisen viikkotreenin yhteydessä.

Saat jokaiselle viikolle erillisen harjoitusohjelman, jonka liikkeet tarpeen mukaan skaalataan sinulle sopivaksi. Saat myös ohjeet viikko-ohjelman muokkausmahdollisuuksiin omien aikataulujesi helpottamiseksi. Valmennuksesta vastaa tiimi jolla on laaja-alainen tausta valmentaa sinua.

KYSY LISÄÄ; valmentajat@mentalmove.fi

Onko liikunnan määräsi kohdillaan? Väsyttääkö arki? Kerrytätkö painoa?

Tulisiko elämäntaparemontti tarpeeseen? Väsymys ja yleinen vetämättömyys kielivät usein vähäisestä unesta, riittämättömästä liikunnasta ja vääränlaisesta ruokavaliosta. MentalMove Finland tarjoaa kattavia vuosivalmennuksia myös niille, joille liikunnan ilot ja hyvän ruokavalion merkitykset eivät ole vielä auenneet. MasterMove on kehittämämme paketti kohti hyvinvointia, olipa alkutilanteesi mikä tahansa.

Oletko jo ottanut liikunnan omaksesi? Kaipaatko lisätehoa treeniin?

MasterMove -vuosivalmennus perustuu omiin tarpeisiin ja tavoitteisiin. Jo reippaasti liikkuville MasterMove tuo monipuolisuutta ja lisää tehoja harjoitteluun. Myös ruokavalion merkitys kasvaa paljon liikkuvilla.

Kysy lisää MasterMove -vuosivalmennuksesta!

Kerro tavoitteesi

- me näytämme askeleesi kohti hyvinvointia!

MasterMove - vuosivalmennus perustuu yksilöllisiin liikunta- ja ravintokategorioihin lähtötason,

elämäntilanteen ja tavoitteen huomioiden