Kosken Muuvi

Kulkuavaimella kuntosalille joka päivä 05:00-23:00

Maanantai

6:45  Video-opasteella kuukauden aamutreeni
10:00 Video-opasteella kuukauden BabyFunk
16:30 Funk 45
17:15 Power/Start!
18:15 Yang&YinYoga

Tiistai
17:00 Avoin starttivalmennus uusille asiakkaille
18:00 PilatesFix 45
18:45 FlowYoga 45

Keskiviikko

6:45  Video-opasteella kuukauden aamutreeni
10:00 Video-opasteella kuukauden BabyFunk

18:00 HiitBeat 30
18:30 Funk

Torstai

17:00 Funk
18:00 Beat 45
19:00 Avoin starttivalmennus uusille asiakkaille

PE ja LA tarjontaa lisäämme asiakasmäärän kasvaessa

Sunnuntai

10:00  FlowYoga 45
10:45  Pilates 45
11:30  BodyBeat 45 (kehonmuokkausta)

OIKEUDET MUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN

PAINOTUS ENTISTÄ VALMENNUKSELLISEMPAAN SUUNTAAN;

Henkilökuntamuutoksemme sekä henkilökunnan terveydelliset inhimilliset syyt ovat vaikuttaneet uudistuneeseen kalenteriin niin että jatkossa tarjoamme vain omia valmennuksellisia ryhmäliikuntatuotteitamme. Palaamme tarjoamaan LesMills -tuotteita mikäli henkilökuntarakenteemme muuttuu olennaisesti niin että se on mahdollista. Pahoittelemme että LesMills -tunnit jäävät nyt pois ainakin hetkellisesti. Vakuutamme että teemme kuitenkin parhaamme tarjotaksemme teille jatkossakin tunteja jotka tarjoavat hien lisäksi uusia oivalluksia valmennuksen kautta sekä inspiraatiota liikkumiseen, sekä eri tasoilla kehon sekä mielen haastamiseen. Omien tuotteidemme avulla voimme myös muokata ja kehittää tarjontaamme ketterästi teidän asiakkaiden kallisarvoisen palautteen mukaan. Pystymme myös tuottamaan aivan uusia tuotteita, ideoimaan ennakkoluulottomasti.

Annathan palautetta suoraan ohjaajalle tuntien yhteydessä mikäli se suinkin on mahdollista. Voit laittaa aina myös palautteesi osoitteeseen asiakaspalvelu@mentalmove.fi. Käsittelemme palautteet luottamuksella koko henkilökunnan kesken. Kun saamme palautetta, voimme kehittää toimintaamme ja tarjontaamme niin että jokainen asiakkaamme löytäisi itselleen sekä elämäntilanteeseensa sopivia tapoja liikkua.

Oikeudet tuntimuutoksiin pidätetään. Tuntikalenteri voi muuttua - runsaan asiakaspalautteen perusteella - henkilökuntaresurssien vuoksi                           - sairastapauksissa; pyrimme ensisijaisesti tarjoamaan korvaavan tunnin ja viimekädessä perumme tunnin. Äkilliset peruutukset ilmoitetaan ensisijaisesti salin omalla Facebooksivulla (jos et käytä facebookkia itse, niin uusimman päivityksen näet mobiilissa hyväksymällä evästeet ja päivittämällä näkymän). Varausjärjestelmän käytössä ollessa ennakoitavat muutokset ovat näkyvillä ja tuntiperuutuksista lähetämme ilmoittautuneille viestin sähköpostitse. Suosittelemme kuitenkin facebooksivumme vilkaisua aina ennen kuin lähdet tunnille, etenkin jos asut kauempana salistamme. Mikäli kuitenkin tulet peruutustilanteessa paikalle; - käy rohkeasti kuntosalille tai - osallistu korvaavalle tunnille. Saatat saada uutta inspiraatiota ja haasteita joiden voittaminen palkitsee.

Kerro tavoitteesi

- me näytämme askeleesi kohti hyvinvointia!