KUNTOSALI

Molempien toimipaikkojemme kuntosalit on varusteltu siten että voimme toteuttaa mahdollisimman laadukasta valmennusta. Juuri siksi se on myös erinomaisen hyvä itsenäiseenkin harjoitteluun. Laitevalikoimasta olemme karsineet passivoivat, liian monimutkaiset, liikeradoiltaan vahingoittavat sekä monelta osin tarpeettomat laitteet. Tarpeettomilla tarkoitamme laitteita joita ajan saatossa on keksitty lähinnä viihdytystarkoitukseen ei niinkään harjoittelun toimivuus näkökulmana.

Lämmittelyyn olemme valinneet ainoastaan moottoroimattomia laitteita, siksi että ihmiskeho itsestäänkin on jo loistava voiman lähde. Sydän- ja hengityselimistön kunnon kohottamiseksi löytyvät soutuergometrit, innovatiiviset SkillMill -matot, hiihtoergometri sekä spinningpyörät. Tällä valikoimalla aerobinenkaan harjoittelu ei ole tylsää näytön tuijottamista vaan mielenkiintoisesti kehittävää.

Meiltä löydät myös kattavan painojen kaluston, riittävästi levypainoja ja käsipainoja aina 50 kg saakka. Klassisten joskin nykyaikaan päivitettyjen taljojen lisäksi tarjoamme harjoitteluun uskomattoman monipuolisen Kinesis One -monitoimitaljan, jolla voit sekä lämmitellä, harjoitella tehokkaasti tai vaikkapa jäähdytellä. Kinesis harjoittelu kehittää myös koordinaatiota sekä syvää lihaksistoa perinteisiä taljoja paremmin.

Technogym Omnia -monitoimialue mahdollistaa sekä ryhmäliikunnan toteuttamisen valmennuksellisesti sekä itsenäisen saliharjoittelijan treenin tukemisen. Onmia muokkautuu käyttäjän tarpeisiin erilaisilla lisävälineillä. Kinesis One -taljan kanssan ne muodostavat kokonaisuuden joka sopii kuntoutujille kuin rutinoituneellekin harjoittelijalle.

Voit tutustua tiloihimme yhden kerran veloituksetta, näin voit varmistua siitä onko meidän harjoitteluympäristömme sinulle sopiva. Tervetuloa!

Kirrin Muuvi ->  Katso aukioloaikaimme täältä http://www.mentalmove.fi/yhteystiedot

Katso kulunvalvonnan ohjeet http://www.mentalmove.fi/yhteystiedot


              

Kerro tavoitteesi

- me näytämme askeleesi kohti hyvinvointia!